Praktiske informationer

Corona:

Pga corona er det kun de udøvende/gymnasterne med instruktør som må være i salen.
Husk at holde afstand, vaske og spritte hænder af inden man går ind i salen.
KUN 1 voksen med til forældre/barn holdet.
KUN 1 person når man afleverer. Bliver man og venter, SKAL det ske i foyen og igen KUN 1 person.
På frivilligt basis:
ALT administrativt arbejde vi laver i foreningen herunder hjemmesiden, infomation ud, besvarelse af mails, opfølgning af hold og meget meget mere ALT DETTE FOREGÅR PÅ FRIVILLIGT BASIS. 
Samt ALT undervisning fra instruktørernes side, er noget de gøre i deres fritid ved siden af deres arbejde eller skolegang.

Aflysninger:

Vi følger primært skolernes ferie. Men da Rådhussalen hører under kommunen kan nogle af VOKSEN holdene godt kører i skolernes ferie (uge 7 og uge 42) Men det kun hvis det passer ind med instruktøren og kommunen. 
Derudover kan der komme andre aflysninger i løbet af sæsonen, på grund af instruktøren bliver syg, kursuser eller andre arrangementer fra kommunens side af, som vi ikke er herre over.
Ved sygdom gøre vi hvad vi kan for at finde en afløser til holdet, men hvis det ikke lykkes ville i få besked via e-mail eller sms.
Ved de andre aflysninger ville det orienteres ved opslag, instruktørinformation, her på hjemmesiden og Facebook siden og evt. via e-mail eller sms
Der gives ingen kulance pga. aflysning, sygdom eller ved at afløseren laver andet gymnastik.

Træning - fremmøde:
Alle tider er eksklusive tiden til omklædning. Vi forventer at du møder omklædt til de annoncerede tider.... så får alle mest ud af træningstiden. Der er omklædnings rum, samt badefaciliter på 1. sal som man er velkommen til at benytte.
Træningstiderne skal overholdes, respektere de hold der er før og efter din egen træning. Lad vær med at gå ind før tid og forlad igen salen igen til tiden.

Ansvar og forsikring:
Pas på dine ejendele og undgå at lade værdier ligge i forhallen og i omklædningsrummene. Foreningen påtager sig ikke ansvaret for dine personlige ejendele.

Som udøver er du eller dit barn ikke automatisk dækket af en forsikring. Derfor er det en god idé at tjekke din eller jeres barns ulykkesforsikring, om/at den dækker eventuelle skader, du eller dit barn måtte pådrage jer under træning.
Husk at dine børn ikke automatisk er dækket under din ulykkesforsikring.
Foreningen har ikke en forsikring som dækker vores medlemmer.

Ordensregler:
Da det er en offentlig bygning er der rygning forbudt inde i salen/salene og forhallen.
Tager man nogle stole ned mens man venter, skal man sørge for at de bliver sat tilbage i stakken.
Der henstilles til at man ikke går ind i salen/salene med udendørsfodtøj på.
Samt at man som voksen ikke opholder sig inde i salen under sit barn undervisning, med mindre det er forældre/barn holdet eller lavet specielt aftale med instruktøren. Da det kan være meget forstyrrende. Man henvises til foyen.

 
Bliv medlem

Online tilmelding og betaling i Frederiksværk Gymnastikforening

Tilmelding/betaling
Kalender
Besøg vores side
Frederiksværk Gymnastikforening | Rådhuspladsen 1, 3300 Frederiksværk|CVR nr. 43600133 |frvgymnastik@gmail.com